Recensies

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.

Bestelsite koppeling

De markt voor online eten bestellen groeit erg hard. Restaurants kunnen niet meer zonder bestelsites, echter de commissie die betaald moet worden aan een gevestigde partij als Thuisbezorgd.nl (ruim 5.000 aangesloten restaurants) begint te knellen. Een groeiende markt zorgt zoals altijd voor nieuwe intreders. Deze firma’s zoals bijvoorbeeld SiteDish.nl gaan een keiharde concurrentiestrijd aan met gevestigde namen als Thuisbezorgd.nl.

Deze nieuwe aanbieders onderscheiden zich op 3, voor u, belangrijke punten:

 • Prijs.Net zoals bij de Carian EasyTouchPos horeca kassa is een zeer goede prijs/prestatie verhouding een erg sterk argument voor het overtuigen van klanten. Nieuwe aanbieders van bestelsites hanteren een vast maandelijks bedrag in de plaats van commissie per bestelling. Het voordeel van commissie is natuurlijk dat wanneer u geen bestellingen ontvangt het ook niets kost. Met name de hoogte van dit commissiepercentage is voor veel horeca ondernemers een toenemende frustratie en gaan dus op zoek naar alternatieven.
 • Uw eigen bestel site. Via uw eigen bestelsite waar uw lokale concurrenten niet worden getoond.
 • Mobiele apps. Gepersonaliseerd naar uw bestelsite, maakt het uw klanten erg gemakkelijk via de smartphone bij uw bestelsite te bestellen.

Bestelsites, zowel de gevestigde namen als nieuwe toetreders, zijn voor de Carian EasyTouchPos horeca kassa natuurlijk ook interessant. Immers een integratie van bestellingen geplaatst via bestelsites direct verwerken binnen uw horeca kassa is efficiënter en veel effectiever.

Verwerking van bestellingen via whm.nl Thuisbezorgd.nl en/of SiteDish.nl worden via de CarianWop geautomatiseerd verwerkt. Voordelen integratie:

 • De klantgegevens van de via de bestelsite geplaatste order worden toegevoegd aan de database in de EasyTouchPos. Volledig geautomatiseerd wordt uw database in de Carian EasyTouchPos horeca kassa gevuld met de adresgegevens van klanten die via de bestelsite bij u een bestelling plaatsen. Dit is een zeer sterk voordeel wat direct volgt uit de integratie met de Carian EasyTouchPos horeca kassa.
 • Automatisch zowel de klanten- als de productiebon (eventueel in Chinees of Thai etc.) afdrukken, van de via de bestelsite ontvangen orders.
 • Automatisch terugkoppeling naar bestelsite dat de order is ontvangen.
 • Meerdere bestelsites verwerken via de Carian EasyTouchPos horecakassa. Carian integreert graag nog meer bestelsites binnen haar ontwikkelde systeem, wij nemen contact op met uw bestelsite leverancier.

 

 • Melden aan de bestelsite dat de bereiding van een order is gestart. De bestelsite geeft deze status door aan de klant.
 • Melden aan de bestelsite dat de bezorger onderweg is met de bestelling. De bestelsite geeft deze status door aan de klant.
 • Rapportage van de door de bezorger contant afgerekende bestellingen.
 • Bestelsite rapportering:
  • Tot op postcode niveau per bestelsite ontvangen bestellingen, handig voor uw analyse wat klanten per postcode bestellen. U kunt hiermee uw aanbod aanpassen.
  • Ontvangen bestellingen uitsplitsen naar nieuwe en bestaande klanten per postcode. U kunt hiermee de effectiviteit van uw klantenwerving analyseren.
  • Bestellingen uitsplitsen naar bezorg- en afhaalbestelling.
  • Financieel rapport per bestelsite.
  • Rapportering wordt automatisch per dag, week of maand per e-mail in Excel (xls), Pdf en Xml formaat gestuurd.

U kunt de (gratis) software op een Topazium of Opalium door Carian laten installeren. Alleen bij de Topazium-2 is een aparte printer vereist. Koopt u een Opalium dan is deze software standaard op de terminal al geïnstalleerd en de in de prijs begrepen printer drukt zowel de kassabonnen als de ontvangen online bestellingen af. De CarianWop biedt verder nog een aantal functies die het voor u een aantal werkzaamheden sterk vereenvoudigen. Meer weten? Klik hier voor een uitgebreide handleiding.

Carian BV
Fazantstraat 19
4901AZ Oosterhout

0162-516259
verkoop@carian.eu
Carian EasyTouchPos Gebruikers

KVK: 18073941
BTW: NL813018936B01
IBAN: NL30RABO0115600817

© 2014 Carian. Alle rechten voorbehouden