Recensies

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.

iDEAL QR

iDEAL logo 512x512 RGBCarian heeft iDEAL QR  in de EasyTouchPos horecakassa geïntegreerd, een innovatieve nieuwe betaalwijze waarmee uw klant zelf via zijn smartphone afrekent. De door Carian ontwikkelde integratie is zowel voor toonbankverkoop als restaurant geschikt. Hoe werkt dit dan?

Op de smartphone van de klant moet de iDEAL QR app en zijn bankieren app geïnstalleerd te zijn. Uw klanten kunnen de iDEAL QR app gratis downloaden van zowel de Google Playstore als de Apple Store. Er is geen Windows Mobile app beschikbaar. Klik voor het downloaden van de app voor uw smartphone of tablet op de juiste afbeelding en installeer de app. Kunt u meteen zelf uitproberen hoe dit werkt door het scannen van de QR-code op deze pagina.

Binnenkort is het scannen van de iDEAL QR code in de mobiel bankieren app van alle banken geïntegreerd, dan is het installeren van een aparte app niet meer nodig. Alle 8 miljoen  (!) gebruikers van mobiel bankieren kunnen dan direct vanaf de Carian EasyTouchPos geprinte bon afrekenen. Uw klant pint met zijn eigen smartphone, scheelt u geld.

 

 

google-play-badge-cropped


De volgende banken ondersteunen iDEAL QR

ABN Amro
ASN Bank
bunq
ING
Knab
Rabobank
RegioBank
SNS Bank
Triodos Bank
Van Lanschot Bankiers

 

Via de printer verbonden met de Carian EasyTouchPos, wordt de klantenbon of rekening voor de tafel afgedrukt. Deze bon toont de QR-code. De klant scant deze code met zijn smartphone via de iDEAL QR app, en automatisch wordt de mobiel bankieren app op de smartphone gestart. Op het scherm verschijnt de betaalinformatie. Voor een voorbeeld van de bon klik op de hiernaast getoonde QR-code.

 

 

 

 

 

 

 

 

U kunt de iDEAL QR app na installatie op uw smartphone testen, door het scannen van de hier getoonde QR-code.

Het te betalen bedrag wordt getoond, klant drukt op betalen en klaar. Via Internet ontvangt de Carian EasyTouchPos de status van de betaling, indien akkoord dan wordt de transactie binnen de Carian EasyTouchPos automatisch verwerkt. Slaagt de iDEAL QR betaling niet, dan geeft de EasyTouchPos een melding, zodat de klant via een andere betaalwijze kan betalen.

 

 

 

 

 

 


Voordelen

  • Uw klant betaalt veilig en snel via zijn mobiel bankieren app met zijn mobiele pincode.
  • Uw klant betaalt met een iDEAL QR-code altijd aan het juiste IBAN van uw zaak.
  • Uw klant kan via de iDEAL QR app het totaal bedrag wijzigen voor het geven van fooi.
  • U ontvangt direct een betalingsbevestiging.
  • De smartphone van uw klant vervangt een (mobiele) pinautomaat.
  • Restaurants met terrassen in combinatie met Woby verhoogt onze integratie  de effectiviteit, immers de kelner brengt alleen de rekening. En hoeft niet meer terug voor afwikkeling van de betaling.
  • Volledig geïntegreerd in de Carian EasyTouchPos horeca kassa, met correcte verwerking in de rapportage.
  • Via het dashboard in de Carian EasyTouchPos kunt u de afwikkeling van diverse transacties eenvoudig beheren en controleren.

 

Voor de afwikkeling van de betaling sluit u een overeenkomst met CM Payments, meer informatie bel:  076 – 5727000 of email naar info@cmpayments.nl

 

 

 

 


Voor de iDEAL QR integratie is een update vereist van de applicatiesoftware (eenmalige kosten € 99,00 excl. 21% btw) voor uw Carian Horecakassa, neem contact op met Carian voor het plannen van deze update. De update vereist een Carian EasyTouchPos met Windows 7 embedded geïnstalleerd. De bonprinter moet gekoppeld zijn met de EasyTouchPos via een USB-kabel.

Belangrijk, de Carian EasyTouchPos moet altijd, via een kabel, met Internet verbonden zijn voor het afwikkelen van iDEAL QR transacties!.

Carian BV
Fazantstraat 19
4901AZ Oosterhout

0162-516259
verkoop@carian.eu
Carian EasyTouchPos Gebruikers

KVK: 18073941
BTW: NL813018936B01
IBAN: NL30RABO0115600817

© 2014 Carian. Alle rechten voorbehouden