Recensies

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.

Een keurmerkkassa geeft u rust

Keurmerk_Logo_Transparant

De belastingdienst maakt het niet leuker. Carian maakt het voor u als horecaondernemer wel makkelijker. U krijgt rust omdat de Carian EasyTouchPos Horecakassa voldoet aan het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen. Omzetcijfers zijn met onze systemen niet te manipuleren. Elke EasyTouchPos geeft betrouwbare informatie. Omdat uw cijfers dan niet liegen, krijgt u een beter inzicht in uw bedrijf en kunt u beslissingen goed onderbouwen. In samenwerking met uw accountant of boekhouder levert u actuele en precieze cijfers aan. Keurmerkkassa’s van Carian doorstaan glansrijk de controle van de Belastingdienst.

Waarom het keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen?

De Belastingdienst besteedt intensief aandacht aan en houdt toezicht op omzetverzwijging door ondernemers. FIOD controle op kassasystemen kan omzetverzwijging en het manipuleren van cijfers aan het licht brengen. Belastingontduiking en valsheid in geschrifte leiden tot een strafrechtelijk onderzoek. Daarin kan naast de ondernemer ook de leverancier van de kassa worden betrokken. Door inbeslagname van zijn administratie onderzoekt de FIOD de betrouwbaarheid van kassagegevens geleverd door dezelfde apparatuur van dezelfde leverancier.

Een Carian Horecakassa geeft onze klanten rust.

Een voorbeeld.

De rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, heeft de rechtspersonen die de Chinese restaurants van Ni Hao aan het Kattendiep en in het Stadspark exploiteerden, veroordeeld tot voorwaardelijke geldboetes van € 300.000 en € 200.000. Met een afroomprogramma is in die restaurants gedurende meerdere jaren heel vaak op geraffineerde wijze een deel van de dagomzet uit het kassasysteem en daarmee uit de administratie verwijderd. Lang niet alle omzet en winst is in de aangiftes omzet- en vennootschapsbelasting opgegeven. Er is daardoor veel te weinig belasting betaald.

Ook de leverancier van de afroommodule is veroordeeld tot een werkstraf van 100 uur.

Klik hier voor de hele uitspraak en veroordeling van de rechter.

Carian BV
Fazantstraat 19
4901AZ Oosterhout

0162-516259
verkoop@carian.eu
Carian EasyTouchPos Gebruikers

KVK: 18073941
BTW: NL813018936B01
IBAN: NL30RABO0115600817

© 2014 Carian. Alle rechten voorbehouden