Recensies

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.

Over ons

Carian heeft een lange traditie in het ontwikkelen van afrekenapparatuur (kassa’s) De onderneming is in 1987 gestart als een ontwikkeling- en supportcentrum voor de Europese distributeurs van een Japanse firma van kasregisters (Kingtron).

SaremaXtDe Sarema eXTra was specifiek ontwikkeld voor de retail combineerde design met snelheid en was door gebruik van thermische printertechnologie toch nagenoeg geruisloos. In 1994 besloten wij de Sarema eXTra zelf in Nederland via dealers te distribueren, een uniek en door de markt zeer gewaardeerd kenmerk van de Sarema eXTra was de geïntegreerde koppeling met een pinautomaat. Dit gaf de eXTra een dusdanig voordeel, dat de concurrentie vele maanden op achterstand zette.
ninjaEen samenwerking met Nitsuko (later NEC) in Japan resulteerde in de “Ninja” en “Samurai” ook beiden zeer succesvol en in meer dan 24 landen verkocht. Het kenmerk van de Ninja en de Samurai was de flexibele programmering, het delen van bestanden via een netwerk en absoluut het beste toetsenbord in de markt. Ook met de “Ninja” zetten wij de concurrentie opnieuw op achterstand door te innoveren.

Ook Samsung, Sweda, Towa, Fasy en diverse andere hardware fabrikanten hebben Carian ingeschakeld voor het ontwikkelen van software voor hun hardware. Het ontwikkelen voor deze internationale klanten leidde er ook toe dat Carian weet hoe dat een afrekensysteem moet functioneren in veel landen. Op basis van deze kennis en ervaring zijn wij in 2006 gestart met de ontwikkeling van de Carian EasyTouchPos, het unieke kenmerk ligt in het feit dat de gebruiker het systeem zelf kan installeren en beheren. Dit concept in combinatie met Internet als verkoop- en ondersteuningskanaal maakt het mogelijk de Carian EasyTouchPos direct aan de eindklant, dus zonder de traditionele kasregisterdealer, te leveren. Het voordeel voor U de klant blijkt direct uit de ongekende prijs / prestatie verhouding.

Zelf soft- en hardware kunnen ontwikkelen is een groot voordeel. De traditionele kasregister dealers ontwikkelen zelf niet, enerzijds is de programmeerkennis daarvoor niet in de firma aanwezig anderzijds is het marktpotentieel te klein om de investering te rechtvaardigen. Dealers zijn daarmee gebonden aan datgene wat de fabrikant aan functies en mogelijkheden in het systeem “stopt”. Durft een dealer toch aan een ontwikkeling te starten dan is in het algemeen de prijs van het systeem erg hoog.

In 2014 besloot de Rabobank als hoofdsponsor van de World Hockey League finale in Den Haag dit evenement als een contact- en contactloos “MyOrder” evenement te organiseren. Carian heeft hiervoor alle touch hard- en software (Posbank) geleverd. In totaal zijn er meer dan 244.000 cashless transacties via de Carian EasyTouchPos afgewikkeld. Dit toont aan dat zowel de hard- als de software van professionele kwaliteit is.

Na dit technologisch hoogstandje besloten wij dat Carian de dealermarkt ontgroeid is, en het tijd werd dat wij zelf direct aan de klant gaan leveren. Met als resultaat een ongekende prijs/prestatieverhouding die erg moeilijk, zo niet onmogelijk, door de traditionele dealers kan worden ingenomen. U profiteert daar natuurlijk van. Uiteindelijk bent u als klant daar het beste mee. U blij wij blij!

Carian BV
Fazantstraat 19
4901AZ Oosterhout

0162-516259
verkoop@carian.eu
Carian EasyTouchPos Gebruikers

KVK: 18073941
BTW: NL813018936B01
IBAN: NL30RABO0115600817

© 2014 Carian. Alle rechten voorbehouden