Recensies

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.

Garantie en Service

Carian geeft standaard 2 jaar garantie, incl. arbeidsloon, op de Posbank hardware bij Carian aangeschaft.

De voorwaarden zijn:

  • Carry-in. Dit houdt in dat u de defecte machine zelf naar Carian brengt, of op uw kosten naar Carian stuurt. Carian neemt alleen apparatuur aan ter reparatie in de originele verpakking!
  • Carian neemt geen verantwoording voor transportschade zowel bij ontvangst of verzending.
  • Of een defect onder garantie valt is ter beoordeling van Carian. Indien dit naar onze mening niet het geval is, dan neemt Carian contact met u op, en bespreekt dit met u.
  • Carian stuurt na reparatie op haar kosten de Carian EasyTouchPos horeca kassa retour.
  • De garantie heeft alleen betrekking op de elektronica, dus moederbord incl. processor, touchscherm, geheugen, SSD, bediendeslot, bediendesleutels, LCD-scherm, netspanningsadapter en klantendisplay zowel 2 regel klantendisplay als VGA klantendisplay. Voor de printer geldt hetzelfde, elektronica, en mes (voor het afsnijden van de bon) vallen onder de garantie. De garantie heeft geen betrekking op de behuizing.

Carian heeft zelf geen service dienst.

Voor een hardwarestoring kunt u een contract met Xaris afsluiten, een firma gespecialiseerd in het op locatie vervangen van een defecte Carian EasyTouchPos. Ingeval van een hardware storing neemt u contact op met Xaris 088-0234567 en meldt uw storing. De responstijden zijn binnen 2 uur “op afstand” en binnen 8 uur op locatie op maandag t/m zaterdag van 08:00 t/m 18:00 en op zondag van 10:00 t/m 17:00 en gelden binnen Nederland (Waddeneilanden vermeerderd met wacht- en vaartijden). Xaris installeert bij u op locatie een vervangende Carian EasyTouchPos, en importeert in deze machine de database van de defecte EasyTouchPos. Xaris neemt ook weer contact met u op zodra Carian de terminal heeft gerepareerd, en installeert de gerepareerde machine weer bij u op locatie. U kunt dus door werken tijdens reparatie en u verliest geen data zoals rapportage, debiteuren enz.

U sluit zelf de overeenkomst met Xaris af, Carian blijft hier buiten, tarief exclusief weekend € 199,00, inclusief weekend € 249,00. Excl. Btw en inclusief de vervangende machine.

Carian verleent alleen tijdens kantooruren gratis telefonische ondersteuning. U verbindt de terminal met een kabel met uw Internetmodem en belt met Carian. Wij helpen u dan op afstand.

Carian BV
Fazantstraat 19
4901AZ Oosterhout

0162-516259
verkoop@carian.eu
Carian EasyTouchPos Gebruikers

KVK: 18073941
BTW: NL813018936B01
IBAN: NL30RABO0115600817

© 2014 Carian. Alle rechten voorbehouden