Recensies

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.

TruePos Software Opties

Naast de standaard software functies biedt de TruePos nog additionele software opties. De software opties kunt u ook in een later stadium toevoegen.

  • Mobilium. Kosten eenmalig € 413,00 (Stapt u over van de EasyTouchPos met Mobilium, dan is aanschaf van de Mobiliumupdate niet nodig). Hiermee kunt u mobiele apparaten als telefoons en/of tablets gebruiken voor het boeken van bestellingen, tafels afrekenen. Er is geen beperking aan het aantal terminals, en natuurlijk zonder abonnement. Connectie met de TruePos via WiFi. Klik hier voor meer informatie.
  • Private Cloud. Het aanpassen van zowel de menukaart als de rapportering kan ook via Internet Hiermee krijgt u toegang tot de omzetdata en kunt u aanpassingen (b.v. prijsaanpassingen e.d.) doorvoeren, vanuit een andere locatie dan uw bedrijf.  De Private Cloud vereist wel een externe partij (NgRok) om de toegang te beveiligen. U sluit zelf een overeenkomst af met NgRok en wij stellen de koppeling in op uw TruePos.  Kost u eenmalig € 125,00. Klik hier voor meer informatie.
  • Koppeling Boekhoudpakket. Kosten eenmalig € 165,00. Het registreren van verkopen in de boekhouding is naast tijd-rovend, ook foutgevoelig. Met een koppeling tussen de TruePos en een boekhoudpakket worden verkopen automatisch geregistreerd in de boekhouding. Dit scheelt u (en uw boekhouder) veel tijd en dus geld.  Klik hier voor meer informatie.
  • Tikkie integratie. Kosten eenmalig € 149,00. Via de TruePos automatisch een Tikkie sturen naar de klant bij een telefonische of online bestelling. Betaalt de klant dan toont de TruePos dit in het overzicht. Op een tafelnota wordt een QR-code afgedrukt. Klant scant de code en betaalt.Tikkie Zakelijk werkt met iedere Nederlandse bank, en ook indien u met uw bedrijf niet bankiert bij Tikkie ABN-AMRO. Klik hier voor meer informatie.

Carian BV
Fazantstraat 19
4901AZ Oosterhout

0162-516259
verkoop@carian.eu
Carian EasyTouchPos Gebruikers

KVK: 18073941
BTW: NL813018936B01
IBAN: NL30RABO0115600817

© 2014 Carian. Alle rechten voorbehouden