Recensies

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.

Tikkie-Integratie

Tikkie is een betaalsysteem ontwikkeld door de ABN-AMRO, en kent in Nederland inmiddels 7 miljoen gebruikers. Tikkie is een snel, betrouwbaar ,eenvoudig en goedkope manier van elektronisch betalen. Ook als u (of uw klant) niet bankiert bij de ABN-AMRO kunt u toch betalingen ontvangen van uw klant, op b.v. uw bankrekening bij de Rabobank. De tikkieintegratie kost eenmalig € 149,00. Tikkie integratie bestellen

Tikkie voor bedrijven

  • U sluit voor uw firma een zakelijke Tikkie overeenkomst af met de ABN-AMRO bank. U betaalt aan de Abn-Amro bank € 5,00 per maand incl. 20 Tikkies. Voor meer informatie klik:  Tikkie-Zakelijk Voor uw klant zijn er geen kosten verbonden aan het betalen via Tikkie.

De integratie met de TruePos:

  • Online bestellingen:
    • Via GloriaFood. Met de orderbevestiging (via e-mail) stuurt de EasyTouchPos een gegenereerde Tikkie-link en QR-code mee, indien de klant “Contant” als betaalwijze kiest. Op de klantenbon wordt de QR-code afgedrukt.
    • Via Thuisbezorgd.nl. Indien de klant bij de bestelling “Contant” kiest wordt op de klantenbon de QR-code afgedrukt.
  • Bij het afdrukken van de tafelnota wordt op de nota een QR-code afgedrukt. De klant scant deze code met zijn smartphone en betaalt dan via zijn mobielbankieren app. Eventueel kan de klant het bedrag wijzigen voor b.v. fooi
  • Op het scherm van de Mobilium, wordt een QR-code getoond nadat de kelner als afrekenfunctie Tikkie kiest.

De klant scant deze QR-code met zijn eigen smartphone en dit start dan het betaalproces op de smartphone van de klant. Eventueel kan de klant het bedrag wijzigen voor b.v. fooi. 

Carian BV
Fazantstraat 19
4901AZ Oosterhout

0162-516259
verkoop@carian.eu
Carian EasyTouchPos Gebruikers

KVK: 18073941
BTW: NL813018936B01
IBAN: NL30RABO0115600817

© 2014 Carian. Alle rechten voorbehouden