Recensies

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.

Overstappen

Gebruikt u al een Apexa-G(T), dan is het mogelijk over te stappen naar de Truepos. Ook indien de Apexa-G(T) niet via Carian is aangeschaft.

Waarin is de TruePos in de basis al beter dan de EasyTouchPos?

  • Tafel terughalen. Het is mogelijk een per abuis afgerekende tafel weer “Terug te halen”. Bij de EasyTouchPos is dit niet mogelijk. Een eenmaal afgerekende tafel is bij de EasyTouchPos afgewikkeld. Bij de TruePos kan dit wel, met als beperking dat dit alleen kan indien de per abuis afgerekende tafel nog niet opnieuw geopend wordt.
  • Vrije rapportering. Bij de EasyTouchPos is de rapportering opgebouwd volgens het X- Z-principe voor dag- maand- jaar rapporten. Vergeet u voor een bepaalde periode het rapport als Z-rapport op te vragen, dan telt de kassa door. Bij de TruePos stelt u in over welke periode u de rapportage opvraagt. TruePos Rapportages
  • Telefonische Bestelling aannemen. Via de TruePos is het invoeren van telefonische bestellingen erg eenvoudig en biedt alle gewenste mogelijkheden. TruePos Telefonische Bestelling
  • Handleiding. Via de Help-toets toont de TruePos uitleg. Dit vereist wel Internet toegang. De Help-toets toont een QR-code, scan deze code met uw smartphone en toont de uitleg. Ook hier geldt dat de smartphone met (Mobiel of via Wi-Fi) Internet verbonden moet zijn.

Daarnaast biedt de TruePos nog diverse andere handige functies. TruePos Handleiding

Wat kan de EasyTouchPos wel en de TruePos (nog) niet?

  • De TruePos kan niet met meerdere TruePos terminals in een netwerk samenwerken. De TruePos werkt nog uitsluitend standalone.
  • De TruePos ondersteunt nog geen grafische tafelplattegrond, wel worden alle “Open tafels”getoond in een overzicht.

Heeft u de Apexa-G(T) bij Carian aangeschaft, met de EasyTouch software geïnstalleerd dan kan de TruePos op de huidige schijf worden geïnstalleerd, mits het besturingssysteem Windows 10 IOT (x64) of hoger is en er voldoende vrije schijruimte is.

De update kost dan eenmalig € 475,00. De software wordt op afstand geïnstalleerd en de database van uw huidige EasyTouchPos wordt geïmporteerd. Ingeven van de menukaart is dan niet nodig en u blijft gebruik maken van de huidige randapparatuur als klantendisplay, bediendenslot en printers.

Maakt u al gebruik van de Mobilium met de EasyTouchPos? Dan Is er een nieuwe Mobilium licentie niet nodig.

Is een update van het besturingssysteem naar Windows 11 IOT (x64) nodig dan heeft u een nieuwe schijf nodig, dit kost naast de TruePos update van € 475,00 extra € 275,00.

Heeft u de Apexa-G met de EasyTouchPos software niet bij Carian gekocht, dan kost de TruePos update € 475,00 en is er altijd een nieuwe schijf nodig met het juiste besturingssysteem. Deze schijf kost € 275,00.

Heeft u geen Posbank hardware? Neem dan contact op met Carian (0162-516259) wij kijken dan of de software op uw huidige hardware kan worden geïnstalleerd. In dit geval is er altijd een nieuwe schijf nodig met het juiste besturingssyteem € 275,00 + € 475,00. Eventueel komen er dan nog kosten bij afhankelijk van uw hardware.

Alle prijzen zijn excl. 21% Btw en inclusief transportkosten.

Carian BV
Fazantstraat 19
4901AZ Oosterhout

0162-516259
verkoop@carian.eu
Carian EasyTouchPos Gebruikers

KVK: 18073941
BTW: NL813018936B01
IBAN: NL30RABO0115600817

© 2014 Carian. Alle rechten voorbehouden