Recensies

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.

Waarom Carian?

Carian importeert zelf de PC Touch hardware uit Korea (Posbank), China (geldlade en scanners) en Hong-Kong (draadloze bestelterminals). Direct inkopen bij de fabrikant leidt tot lagere kosten; gecombineerd met zelf ontwikkelde software resulteert in Carian’s unieke positie in de markt van PC-gebaseerde Touch Pos Systemen.

Tijdens de software ontwikkeling is de leidende gedachte: INTUÏTIEF de klant moet het product zelf kunnen installeren en beheren. Vandaar de Wizard die de gebruiker leidt bij het inrichten en beheren, maar ook de animaties die de gebruiker toont hoe de functies werken. Hiermee schakelt Carian de dealer uit, met als resultaat een zeer sterke prijs/prestatie verhouding.

Indien uw kassa ambities worden afgedekt door de Carian EasyTouchPos zijn wij onverslaanbaar. Om dit te communiceren is de web shop voorzien van video’s en animaties en natuurlijk de online demo. Na de online demo weet u zeker of de Carian EasyTouchPos bij u als ondernemer en bedrijf past.

Met zelf doen bespaart u geld!

Carian vergelijken met de concurrentie? Dat kan via de website van de onafhankelijke Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen; www.checkout.nl leveranciers van POS-systemen kunnen hier producten laten opnemen. Belangrijk is dat de kosten van de diverse systemen op dezelfde wijze worden berekend en getoond, dit in combinatie met filters maakt het vergelijken van de aangeboden systemen voor u erg eenvoudig. Carian durft de vergelijking aan!

Carian BV
Fazantstraat 19
4901AZ Oosterhout

0162-516259
verkoop@carian.eu
Carian EasyTouchPos Gebruikers

KVK: 18073941
BTW: NL813018936B01
IBAN: NL30RABO0115600817

© 2014 Carian. Alle rechten voorbehouden