Recensies

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.

GloriaFood/Thuisbezorgd.nl Integratie

Op zoek naar een gratis online bestelsysteem zonder abonnementen, commissies?

De Carian TruePos kan geïntegreerd worden met zowel Thuisbezorgd als GloriaFood ( Klik hier voor GloriaFood). GloriaFood is een onderdeel van Oracle met op dit moment wereldwijd meer dan 22.000 aangesloten restaurants. Simpel op uw website een knop aanmaken met een link naar uw online menukaart en klaar u kunt van start.

Bekijk het Menu & Bestel

Indien actief Parameters -> Bestellingen -> Toon binnenkomende order. Wordt bij ontvangst van een online bestelling, deze getoond op het scherm met de details zoals door de besteller werden ingevoerd. U kunt dan (alleen) de getoonde afhaal- of bezorgtijd aanpassen. Deze aanpassing wordt aan Thuisbezorgd doorgegeven bij een bestelling via GloriaFood wordt dit vanuit de TruePos per e-mail aan de klant doorgegeven. Klik hier voor uitleg.

Bezorg- of afhaalbestellingen via GloriaFood worden standaard afgesloten met als betalingswijze contant, Aan betalen via Contant zijn geen kosten verbonden, via GloriaFood heeft u dus een gratis bestelsite!! Hier zit natuurlijk wel een risico aan van niet afgehaalde bestellingen en/of geweigerde bezorgbestellingen. Wilt u dit risico niet lopen, en orders pas accepteren na betaling dan zijn er 2 opties: 

 • GloriaFood betalen via iDeal. Voor iDeal geldt er een abonnement bij GloriaFood van per maand Us$ 29,00. De iDeal betalingen worden verwerkt via Stripe  Stripe rekent per geslaagde iDeal betaling € 0,29. Bij Thuisbezorgd is betalen via iDeal al vanuit Thuisbezorgd geïntegreerd.
 • Thuisbezorgd betalen via iDeal. U betaalt dan naast een commisie van 14% over het bestelbedrag nog extra € 0,21 administratiekosten. Meer weten Klik hier.
 • Betalen via Tikkie. Een andere mogelijkheid is de betaling via Tikkie Zakelijk af te handelen. Voor meer informatie over Tikkie Zakelijk klik hier in dat geval geldt er geen abonnement bij GloriaFood van US$ 29,00 per maand en geen bedrag per transactie.
  • Afwikkeling Tikkie. De klant kiest dan na het plaatsen van de bestelling via GloriaFood als afrekenmethode “Contant”, vanuit de TruePos wordt er naar de klant een E-mail gestuurd met daarin zowel een link als een QR-code voor het starten van een Tikkie. De klant klikt op de link of scant de QR-code en handelt dan daarmee de betaling af. De TruePos geeft aan of de bestelling betaald is en u verwerkt de order.De Tikkie-methode is de goedkoopste manier voor het afwikkelen van online bestellingen zonder het risico van niet betaalde bestellingen.
  • Tikkie Integratie. Carian rekent eenmalig € 149,00 extra. Bestellen Bij Abn-Amro sluit u zelf het contract af, kosten
 • Voordelen GloriaFood
  • GloriaFood rekent in deze opzet geen kosten. Dit scheelt u dus 14% commissie en € 0,21 per transactie t.o.v. Thuisbezorgd.
  • GloriaFood biedt uitgebreide opties, zowel gratis als betaald. Zoals website, eigen bestelapp enz. Klik hier voor uitleg.
  • Met Tikkie actief, is het risico van niet betalen afgedekt. Tikkie vereist wel een zakelijk contract met de ABN/Amro.

De TruePos verwerkt online bestellingen van beide platformen. Orders worden direct door de TruePos afgedrukt, en getoond in hetzelfde overzicht voor aangenomen telefonische bestellingen. Klik hiervoor uitleg.

Carian BV
Fazantstraat 19
4901AZ Oosterhout

0162-516259
verkoop@carian.eu
Carian EasyTouchPos Gebruikers

KVK: 18073941
BTW: NL813018936B01
IBAN: NL30RABO0115600817

© 2014 Carian. Alle rechten voorbehouden