Recensies

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.

GloriaFood/Thuisbezorgd.nl Integratie

Op zoek naar een gratis online bestelsysteem zonder abonnementen, commissies?

De Carian TruePos kan geïntegreerd worden met GloriaFood ( Klik hier voor GloriaFood ) en Thuisbezorgd.nl. GloriaFood is een onderdeel van Oracle met op dit moment wereldwijd meer dan 22.000 aangesloten restaurants. Simpel op uw website een knop aanmaken met een link naar uw online menukaart en klaar u kunt van start. 


Een voorbeeld voor de website van Carian. Bekijk het Menu & Bestel Uw websitebouwer kan deze knop eenvoudig op uw website integreren, daarna kunt u orders ontvangen welke door de Carian TruePos verwerkt worden. 

Bezorg- of afhaalbestellingen worden afgesloten met als betalingswijze contant. Hier zit natuurlijk wel een risico aan van niet afgehaalde bestellingen en/of geweigerde bezorgbestellingen.

Wilt u dit risico niet lopen, dan kunnen via GloriaFood bestellingen betaald worden via iDeal. Voor iDeal geldt er een abonnement bij GloriaFood van per maand Us$ 29,00. De iDeal betalingen worden verwerkt via Stripe  Stripe rekent per geslaagde iDeal betaling € 0,29. 

Een andere mogelijkheid is de betaling via Tikkie Zakelijk af te handelen. Voor meer informatie over Tikkie Zakelijk, klik hier. In dat geval geldt er geen abonnement bij GloriaFood van US$ 29,00 per maand en geen bedrag per transactie. De klant kiest dan na het plaatsen van de bestelling als afrekenmethode “Contant” en vanuit de EasyTouchPos wordt er naar de klant een E-mail gestuurd met daarin zowel een link als een QR-code voor het starten van een Tikkie. De klant klikt op de link of scant de QR-code en handelt dan daarmee de betaling af. De kassa geeft aan of de bestelling betaald is en u verwerkt de order.

De Tikkie-methode is de goedkoopste manier voor het afwikkelen van online bestellingen zonder het risico van niet betaalde bestellingen.

Voordelen:

  • GloriaFood rekent in deze opzet geen kosten, u kunt altijd additionele opties aanschaffen tegen betaling. Zoals website, eigen bestelapp enz. Deze opties vindt u via de GloriaFood-website.
  • Orders worden direct door de TruePos afgedrukt, en getoond in hetzelfde overzicht als de via Thuisbezorgd ontvangen bestellingen en ingevoerde telefonische bestellingen. 

  • Met Tikkie actief, wordt met de GloriaFood, Thuisbezorgd en telefonische orderbevestiging, via E-mail, een QR-code en link meegestuurd welke direct linkt naar de betaalapp van de klant. Via een Tikkie kan de klant dan betalen. De status van de betaling wordt gemeld op de TruePos In dit geval is er geen Stripe/iDeal contract meer nodig. Uiteraard wel een zakelijk Tikkie contract.

En verder:

Carian BV
Fazantstraat 19
4901AZ Oosterhout

0162-516259
verkoop@carian.eu
Carian EasyTouchPos Gebruikers

KVK: 18073941
BTW: NL813018936B01
IBAN: NL30RABO0115600817

© 2014 Carian. Alle rechten voorbehouden