Recensies

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.

TruePos Rapportages

De TruePos biedt uitgebreide rapportages, welke zowel automatisch als handmatig op te vragen zijn. De rapportdata ligt vast op de terminal zelf, dus niet ergens op het Internet. Daarnaast wordt van de data automatisch een backup gemaakt op de USB-stick zoals met de kassa uitgeleverd. 

De rapportage kan zowel op de TruePos zelf als via een andere computer, aangesloten op dezelfde router als de kassa, opgevraagd worden, eenvoudig door het invullen van het adres van de kassa in de browser van de computer of tablet. Deze functionaliteit is een standaard aanwezige functie binnen de TruePos en kost dus niets etra.

Eventueel kunt u ook via het Internet connectie maken voor het opvragen van de rapportage, b.v. uw boekhouder kan voor het opmaken van de BTW-aangifte via zijn PC connectie maken met de TruePos bij u in de zaak.. 

U begrijpt dat dit wel veilig moet, vandaar dat een partij noodzakelijk is welke hiervoor zorgdraagt. Aan het via het Internet toegang verkrijgen tot de TruePos kost € 17,50 excl. 21% Btw per maand. Dit bedrag wordt per jaar gefactureerd.

Via dit icon wordt , indien de actieve bediende de rechten heeft om rapportages op te vragen, het rapportagescherm getoond.

 

Bij het onderdeel “Automatisch” kunt u de opties activeren voor de rapportages welke automatisch door het systeem worden gegenereerd en afgedrukt en/of gemaild worden. De printer voor het afdrukken stelt u in via Instellingen “Parameters -> Printers toewijzen -> Rapportage printer”. De parameters voor het versturen van rapportages via E-mail vult u in bij “Instellingen -> Parameters -> Gmail-account”. Voor het versturen van de raaportages is dus een Gmail-account met 2-Staps verrificatie nodig. Rapportages worden als bijlage verstuurd in zowel PDF als Excel. U kunt nu de parameters voor de automatische rapportages instellen, en handmatig een rapport opvragen.

Automatische rapportages

 

Omzetrapportages worden automatisch gegeneerd vanuit de TruePos database. Het systeem filtert de data per dag (gisteren), week (vanaf laatste maandag t/m zondag), maand vanaf 1ste dag van elke maand t/m laatste dag van de maand), kwartaal (laatste kwartaal) en per jaar. U kunt per periode individueel het rapport activeren (b.v. geen week- maar wel een maandrapport) en de uitvoer (printen en/of mailen.)

 

 

Bediendenrapportages worden automatisch gegeneerd vanuit de TruePos database. Het systeem filtert de data per dag (gisteren), week (vanaf laatste maandag t/m zondag), maand vanaf 1ste dag van elke maand t/m laatste dag van de maand), kwartaal (laatste kwartaal) en per jaar. U kunt per periode individueel het rapport activeren (b.v. geen week- maar wel een maandrapport) en de uitvoer (printen en/of mailen.) Per bediende individueel kan de TruePos de tijd dat de bediende was ingelogd rapporteren. Per bediende wordt geen Btw-omzet gerapporteerd.

Urenomzet rapportages worden automatisch gegeneerd vanuit de TruePos database. Het systeem filtert de data per dag (gisteren), week (vanaf laatste maandag t/m zondag), maand vanaf 1ste dag van elke maand t/m laatste dag van de maand), kwartaal (laatste kwartaal) en per jaar. U kunt per periode individueel het rapport activeren (b.v. geen week- maar wel een maandrapport) en de uitvoer (printen en/of mailen.) Per bediende individueel kan de TruePos de tijd dat de bediende was ingelogd rapporteren. 

Handmatig rapport opvragen

Omzetrapportages. Klik de gewenste rapportage (‘s) aan en kies de datum. Standaard staat de periode op de huidige datum. Klik daarna op “Rapport printen”voor het afdrukken van de rapportdata, voor mailen klikt u op “Rapport mailen”, voor het tonen van de rapportage op het scherm kies u “Rapport tonen”

 

 

 

 

 

Bediendenrapportages. Klik de gewenste rapportage (‘s) aan en kies de datum. Standaard staat de periode op de huidige datum. Bij “Kies de bediende” kunt u alle bedienden of een individuele bediende kiezen. Klik daarna op “Rapport printen”voor het afdrukken van de rapportdata, voor mailen klikt u op “Rapport mailen”, voor het tonen van de rapportage op het scherm kies u “Rapport tonen”

 

 

 

 

Urenrapportages. Klik de gewenste rapportage (‘s) aan en kies de datum. en eventueel de urenperiode. Standaard staat de periode op de huidige datum en op 24 uur. Klik daarna op “Rapport printen”voor het afdrukken van de rapportdata, voor mailen klikt u op “Rapport mailen”, voor het tonen van de rapportage op het scherm kies u “Rapport tonen”

 

 

 

 

Carian BV
Fazantstraat 19
4901AZ Oosterhout

0162-516259
verkoop@carian.eu
Carian EasyTouchPos Gebruikers

KVK: 18073941
BTW: NL813018936B01
IBAN: NL30RABO0115600817

© 2014 Carian. Alle rechten voorbehouden