Recensies

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.

TruePos Rapportages

Met een bediende met de juiste rechten klik op het Rapportage-icoon. Rapportages kunnen zowel automatisch gegeneerd worden als handmatig.

Automatische rapportages worden automatisch per e-mail verzonden, of via de ingestelde printer afgedrukt. De TruePos start automatisch elke dag om 07:00 op, indien ingeschakeld. Met het opstarten worden dan per ingestelde periode als per Dag, Per Week enz. het rapport geactiveerd binnen het kader “Bestanden” opgemaakt en verstuurd en afgedrukt. Per periode kunt u ingeven wat er gerapporteerd moet worden. Controleer in de log de voortgang van het genereren, e-mailen en afdrukken van de rapportages.

Bij handmatig, kiest u de periode waartussen u de rapportage wilt opvragen en inzien. De TruePos behoudt alle rapportdata en rapportagedata wordt niet op nul gesteld. U kunt dus altijd vanuit de historie rapportages opvragen en inkijken. Rapportages kunnen ook als een grafiek getoond worden.

Standaard biedt de TruePos de mogelijkheid, vanaf elke computer aangesloten op dezelfde router (bedraad of WiFi) als de TruePos, de rapportage op te vragen binnen de browser op uw computer. Zowel Apple als Windows als Linux computers. U opent op uw computer de browser en geeft het adres in getoond bij Parameters. Dit kan ook via het Internet, handig zodat u of b.v. uw boekhouder de rapportage kan inzien voor het opmaken van de Btw-aangifte. Voor meer informatie klik hier.

Carian BV
Fazantstraat 19
4901AZ Oosterhout

0162-516259
verkoop@carian.eu
Carian EasyTouchPos Gebruikers

KVK: 18073941
BTW: NL813018936B01
IBAN: NL30RABO0115600817

© 2014 Carian. Alle rechten voorbehouden