Recensies

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.

Innovaties

Er zijn best veel aanbieders van horeca software op diverse hardware platforms, zelfs ook op Posbank hardware. Doordat Carian ook zelf software ontwikkelt kunnen wij uitstekend concurreren op basis van  innovaties. Gedurende 2017 kozen klanten voor de EasyTouchPos omdat Carian door het zelf ontwikkelen van diverse integraties het product een grote voorsprong op onze concurrenten gaf. Ook in 2018 gaat Carian door met het verrijken van het product, waar u als klant iets aan heeft. In 2017 introduceerden wij±

Met iDEAL QR kan uw klant met zijn smartphone een door de EasyTouchPos op de tafelrekening gedrukte QR-code scannen om een veilige mobiele iDEAL-betaling tot stand te brengen. Uw klant hoeft geen betaalgegevens meer over te tikken maar kan makkelijk en foutloos betalen door de QR-code met de camera van zijn mobiele telefoon te scannen. De EasyTouchPos toont het slagen of afwijzen van een betaling op het scherm. Slaagt de betaling dan wordt deze door de EasyTouchPos verwerkt, ook in de rapportering. De klant kan zelf eventueel fooi via de app op zijn mobiele telefoon invoeren. Eind 2017 zullen alle banken het scannen van iDEAL QR-codes aan hun eigen mobiele apps hebben toegevoegd. Een betaling met een iDEAL QR-code zal daardoor nog vlotter en makkelijker verlopen. Carian is de eerste met deze integratie en tot nu toe ook de enige. De enige zullen we niet blijven, de eerste wel! Proberen klik hier


De Carian Mobilium is een eigen ontwikkeling van Carian. Met de Mobiliumoptie actief (eenmalig € 413,00, zonder abonnement en onafhankelijk van het aantal kelnerterminals) op de EasyTouchPos fungeert de kassa als een “webshop” waarbij webpagina’s opgebouwd door de EasyTouchPos getoond worden op mobiele apparaten als smartphones en tablets. De kelner klikt de bestelde artikelen aan en de artikelen worden door de kassa verwerkt.

Een belangrijk voordeel van deze aanpak is dat er geen apps gedownload moeten worden, en dat elk device met een browser kan fungeren als kelnerterminal.

De Apexa-G is krachtig genoeg om zeker 6 kelnerterminals gelijktijdig te kunnen verwerken en daarnaast kunt nog direct werken op de EasyTouchPos zelf.

Starten? eenvoudig de browser openen het internetadres getoond door de EasyTouchPos scannen n u kunt starten met registreren.

Ook de Mobilium toont het voordeel van zelf kunnen ontwikkelen, dit maakt Carian tot een geduchte concurrent. Wij leren veel van de directe contacten met de klant, de aangedragen ideëen kunnen wij zelf omzetten naar oplossingen. Meer weten?


Eten wordt steeds meer online besteld. De Carian horecakassa kan al bestellingen geplaatst via Thuisbezorgd.nl en/pf SiteDishl.nl verwerken. Die restaurants welke zelf een eigen bestelsite willen kunnen nu ook bij Carian terecht. In 2016 zijn wij een samenwerking aangegaan met een website bouwer met een bestelmodule. U krijgt uw eigen website met daarin geïntegreerd een bestelmodule gekoppeld aan de Carian horecakassa. Deze koppeling kunt u toevoegen aan de eventuele bestaande koppeling met Thuisbezorgd.nl en/of SiteDish.nl. Meer weten?

Carian BV
Fazantstraat 19
4901AZ Oosterhout

0162-516259
verkoop@carian.eu
Carian EasyTouchPos Gebruikers

KVK: 18073941
BTW: NL813018936B01
IBAN: NL30RABO0115600817

© 2014 Carian. Alle rechten voorbehouden